Sing along – levende jukebox

Heb je behoefte om een avondje liedjes uit de oude en moderne folkmuziek te horen of gewoon te luisteren naar een lied dat jij mooi vind uit een setlist van 40 nummers dan kan dat met Franc’s Sing Along. Natuurlijk is dat het leukste bij een door jezelf georganiseerd kampvuur of andere gelegenheid. Sinds de landelijke herfstweek (Stichting Volksmuziek Nederland) is doorgestart naar Muziekherfstweek in 2015, heeft Franc er de afgelopen drie jaar een Sing Along gegeven (zie www.muziekherfstweek.nl)

Er is een Sing Along Songboekje samengesteld middels een selectie van 40 liedjes uit de recente folk en easy listening traditie. Het betreft zowel Nederlands- als Engelstalige muziek en varieert van You’ve got a friend tot Mag ik dan bij jou. Van Dylan tot de Dubliners en Herman van Veen etc.

Deelnemers kunnen uit de lijst van 40 liedjes een keuze maken voor een lied dat vervolgens ten gehore wordt gebracht (levende jukebox).

Wil je dat er meegezongen kan worden, dan zijn er 20 boekjes beschikbaar met de teksten van 40 liedjes met (Sing Along).

 

Gasten aan het woord:

Na een heerlijke Verwendag nog een muzikaal toetje!! Heerlijk meezingen met “gouwe ouwe” op verzoek! Bedankt Franc!